Rendezvényeink

Családi és céges rendezvényeit
szervezze a Kulacs Vendéglőben!

A családi vállalkozásban működtetett régi múltú vendéglő kisebb-nagyobb légkondicionált termei családi és csoportos rendezvények lebonyolítására adnak lehetőséget.
Magyaros ízekkel, 100 fő férőhelyig fogadjuk vendégeinket.

Galéria

Válassza a Kulacs Vendéglőt családi és céges rendezvényeihez!

Fizetési lehetőségek:

Készpénz

Bankkártya

SZÉP kártya

Üzletünk lyoness kártya elfogadóhely.

Ingyenes parkolás

Légkondícionált helyiség

Akadálymentes

Vegetáriánus ételválaszték

Vendégeink írták...

"Finomak az ételek, elfogadhatóak árak és udvarias a kiszolgálás. Az étterem házhoz szállítást is vállal. Évek óta a Kulacs vendéglőből rendelünk, amikor a baráti társaság összejön. Általában kulacs tálat rendelünk, az adagok akkorák, hogy sokszor el sem tudjuk fogyasztani, még másnapra is marad. Vállalnak rendezvényeket. Családias, hangulatos hely. Mindenkinek meleg szívvel ajánlom."
Bibolya (ittjartam.hu)
"Ahol az egész város étkezik. Finom ételek, elfogadható árak, udvarias kiszolgálás. Kétféle menü közül lehet választani. Ott fogyasztani vagy elvinni. Az étterem ebéd házhoz szállítást is vállal. Gyerkőcöknek van gyerekadag. A felnőttadagok akkorák, hogy sokszor el sem tudjuk fogyasztani. Még minden esetben elcsomagolták és hazavihettük a maradékot. A vendéglő specialitása a kulacstál, ezt is lehet 2-4 fős is. Mindenféle jó található rajta, rántott, sült ételek, húsok, gomba, sajt és többféle köret is. Ha csak rágondolok összecsordul a nyál a számban. ... Vállalnak nagyobb rendezvényeket. Osztálytalálkozók, bankettek, lakodalmak. Persze előre kell foglalni a helyet. Ha valaki eljön Félegyházára és érdeklődik, hol ebédeljen, ezt a helyet ajánlanám neki, de ha az utca emberét megkérdezzük, azt hiszem az első háromban mindenképpen benne van. Családias hangulatos hely. Nem csillogó villogó méregdrága étterem, hanem mindenki által megfizethető szolgáltatást kap, aki ide betér. Bár annyira népszerű, hogy van mikor várni kell, hogy bejuthassunk, annyira népszerű."
endrene (ittjartam.hu)